Konfirmation

En konfirmation markerer overgangen fra barn til voksen. Efter at have gået til konfirmationsforberedelse et helt år kulminerer det hele nu i en kirkelig handling, hvor man bekender sin kristne tro, og efterfølgende kommer det unge menneske i centrum for en helt særlig fest.

Markér overgangen til de voksnes rækker i smukke omgivelser

Det er en stor dag. Både for konfirmanden og dennes familie. Men selvom man nu er voksen, er det stadig vigtigt at holde fast i sit indre legebarn, og dét vil vi hos Kælderen13 gerne hjælpe til med!

Vi skræddersyr naturligvis hvert arrangement efter dine ønsker, så det passer til dig.

Det eneste du skal er, at reservere datoen.

Et konfirmationsarrangement kunne eksempelvis se sådan her ud:

Ankomst:
Rød løber, fakler, velkomstbobler af Champagne tårn og Live Jazz Band.

Forret:
Stor Charcuterie buffet af serrano skinke, chorizo pølse, fennikel salami, tapenader, oliven, trøffelchips og andre udvalgte specialiteter fra Nordens førende importør af Gastro varer: Gastro-Import. Serveret med hjemmebagt brød og olivenolie.

Hovedret:
2 forskellige typer kød; braiseret nakke af gris med bløde løg og svampe. Sprængt oksebryst, mørt og smagsfyldt glaseret i timiansauce. Serveret med ristede kartofler i brunet smør. Bagte beder i struktur med selleri og honning.

Hertil 2 forskellige salater; Grøntkål med qinoa, syltede løg og sennepsvinaigrette. Samt haricovert med ravigotte sennep og bacon crust.

Dessert:
Strawberry Cheesecake.

Drikkevarer:
Fri bar i Nørrebro Bryghus fadøl, rødvin og hvidvin fra egen import samt vand (Cola, Cola Zero, Sport, Orange, Lemon, danskvand og isvand) og drinks (vælg mellem cocktails eller sjusser).

Underholdning:
DJ og Fest til langt ud på natten.

Hos Kælderen 13 har vi flere lokaler til konfirmationer. Du er meget velkommen til at tage kontakt til os hvis du mangler et sted at holde din konfirmation i København. Vi har både lokaler til konfirmationer i 2020 og konfirmationer i 2021.

I kan også tilkøbe kørsel i en af vores to klassiske biler hvis konfirmanden skal ankomme i stil. Vi har også fotografer og videografer hvis den store dag skal foreviges med nogle flotte konfirmationsbilleder eller en konfirmationsvideo.