Skovridderkroens Selskabslokaler

Skovridderkroens Selskabslokaler er et unikt venue i naturskønne, rolige omgivelser med direkte havudsigt til Øresund. Omgivelserne og husets æstetik danner skønne rammer for alle livets begivenheder, om end de er store eller små, private eller arbejdsrelaterede.

Fritlagte bjælker og højt til loftet

Tilhørende lokalet er der tre altaner, der giver lokalet et større udtryk, mere bevægplads samt en bredere udsigt. Foruden de tre altaner er der et større udendørs græsareal, der kan bruges til sommerens fester. Ønsker I at blive viet i disse smukke omgivelser, er der også en smuk vielsesstand til en fortryllende bryllupsceremoni.

Der er i Skovridderkroens Selskabslokaler både mulighed for runde-, kvadratiske- og langborde med plads til op til 400 siddende. Bordopdækningen kan både gøres enkel, moderne eller fin. Det afhænger selvfølgelig af de ønsker, I har for jeres arrangement.

Ønsker I et mindre arrangement er det også muligt at dele lokalet op til mere intime arrangementer.

Der er mulighed for at lave en totalløsning eller kun leje lokalet til alle slags arrangementer. Der tilbydes desuden transport i form af bus og shuttlebus. Der er desuden gode muligheder for offentlig transport også.