Vi brænder for at skabe det
perfekte event

Kælderen13 har ikke nogle kunder. I stedet har vi gæster, tætte venner og bekendte. Vi er ikke som andre event virksomheder, fordi vi i samarbejdet med dig skaber en uforglemmelig dag og masser af sjove minder. Tænk på os, som den tætte ven du kan stole på, der ordner alt ved dit arrangement og sørger for, at aftenen bliver alt, hvad du har drømt om!

Vi vil gerne ruske lidt i danskerne, få dem ud på dansegulvet og holde nogle flere, fede fester! Der er altid en anledning til at samle de mennesker man godt kan lide og skabe nogle uforglemmelige minder. Derfor er det vigtigt for os, at det kan lade sig gøre under alles præmisser og til alle budgetter.
Vores vision kan derfor opsummeres til: flere, uforglemmelige events!

“Tænk på os, som den tætte ven du kan stole på, der ordner alt ved dit arrangement og sørger for, at aftenen bliver alt, hvad du har drømt om!

Vi ved godt, at det kan lyde lidt romantisk, men sådan er vi og sådan er vores vision.”

Sammen arrangerer vi dit event

Vi driver Kælderen13 Events med et stærkt team der altid stræber efter, at dit event overstiger dine forventninger! Kom og hils på os.

præcis som du ønsker

Vil du gerne forevige dit event? Vi sørger for professionelle fotografer. Tag et kig på vores eventsider for at få inspiration!