Privatfest

Er du blevet forfremmet? Har du endelig fået børnene i seng til tiden? Eller er det bare endnu en gang blevet fredag, torsdag, lørdag eller søndag?

Vi har styr på festen

Der behøver heller ikke nødvendigvis at være en anledning til et arrangement, men der er altid noget at fejre. Derfor er vi altid klar på at holde en fest og få det hele stablet på benene.

På kælderen 13 har vi efterhånden specialiseret os i at arrangere fester, og vi går all in, så du får lige præcis den fest, du ønsker.

En temafest kan noget helt specielt. Her dyrker man nemlig en særlig samhørighed. En New Orleans Jazz fest med Live Jazz kan fx danne rammerne om hel anden slags aften, end en italiensk temafest med vinsmagning og god italiensk mad kan.

Så skal du holde en temafest som fx en halloweenfest, 50’er fest, 90’er fest eller oktoberfest? Så kan vi arrangere en helt særlig temafest for dig.

For os er en god fest lig med glade mennesker, der uden tvivl hygger sig i hinandens selskab. Det kan fx være at I skal holde studentergilde, eller at I vil holde fætter/kusine fest i København.

Vi har hele set-uppet med den store lyd og lys pakke og kender de bedste Performere i København. Vi garanterer en fed fest!

Du kan læse mere om, hvilke lokationer vi har, og hvor du bedst kan se dig selv holde din næste privatfest. Vi har festlokaler mange steder i København og der er både store og små venues i forskellige stile.