Hvad laver vi? Og hvorfor?

For at livet skal give mening, er du nødt til at have en grund til at stå op om morgenen. Her tænker vi ikke på penge, men en virkelig sjæle bevidst årsag, til at stå op og gå på arbejde. Hos Kælderen13 ved vi alt for godt hvor travl hverdagen er. En af de største udfordringer det moderne menneske står overfor, er tendensen til aldrig rigtig at komme ned i gear. Slappe af, nyde øjeblikket og bare være til stede i en følelse af lykke.

Hos Kælderen13 tager vi den udfordring op og er stolte af, at vores gæster er de mest tilfredse, fordi vi altid afholder et event, der lever op til din drømmeaften. Uanset om det er et privat arrangement eller en firmafest, så ved vi hvordan det skal gøres.

Ifølge mindfulness entusiaster, psykologer og andre mentale eksperter er følelsen af ’flow’ det ypperste, vi som mennesker kan opnå her på jorden. Hos Kælderen13 er det præcis dét vi leverer ved dit arrangement. Derfor laver vi events.

Hvordan?

“Opskriften til vores legendariske arrangementer ligger i vores team. Der er nemlig ikke to gæster, eller to events der er ens. Derfor skal de håndteres forskelligt. Hvert arrangement begynder med, at du sender os lidt information, så sender vi dig et skræddersyet, uforpligtende, tilbud – og så tilpasser vi eventuelle detaljer og ønsker du har.

For at vi kan sende dig et så konkret og relevant tilbud som muligt, vil vi gerne vide:

1) Hvilken dato og hvilket tidsrum du gerne vil holde dit arrangement

2) Hvor mange gæster du ca. forventer

3) Hvilken anledning det er. (Fødselsdag, firma arrangement, fest eller noget fjerde)

4) Hvilket budget du gerne vil holde dig indenfor

Vi laver arrangementer ud fra alle budgetter og vi kan stå for det hele, eller du kan være med hvert skridt hen ad vejen. Vi gør præcis hvad du føler dig tryggest ved.

Vi glæder os til at lære dig at kende og være en lille del, af din uforglemmelige dag!