Vores kerneværdier er det vi er bedst til. Dvs. de kvaliteter som du ikke finder hos nogle andre og hvad der definerer Kælderen13 Events.
Vi har lavet en dyb soul-search og fundet frem til 3 kerneværdier der definerer os hele vejen gennem vores arbejde:

1) Kvalitet uanset budget

Vores vision er, at holde flere uforglemmelige events i Danmark, også med private mennesker. Somme tider kan man få et indtryk af, at det kun er virksomheder der har budgettet til de helt vilde fester. Det vil vi gerne lave om på, og vise folk, at man sagtens kan holde et fantastisk aften på et mindre budget. Og at man altid bør holde fest, selv hvis der ikke er nogen anledning. For vi husker ikke de dage hvor vi trækker vejret, kun de dage der tog vejret fra os!
Derfor laver vi kvalitets arrangementer med Champagne tårne, guld lysestager og professionelle tjenere, uanset budgettet.

2) Fleksibilitet
Den eneste garanti der er i livet er, at der ikke er nogle garantier for noget.
Alting forandrer sig hele tiden og i stedet for at bekæmpe det irriterende faktum ved livet, så har vi valgt at omfavne det.
Mere konkret betyder det, at vi er de mest fleksible sparringspartnere på markedet. Vi har ikke en masse regler og bureaukrati om hvad du må og ikke må, fordi det altid kommer an på situationen. Vores team af professionelle afviklere er uddannet til at håndtere hvad som helst, derfor er fleksibilitet blevet en værdi der gør os til de bedste.

3) Sjov

I dag kan det godt være svært at have det sjovt. Verdens situationen, hverdags problemerne og manglen på tid og lyst kan hurtigt få overtaget det sjove ved livet.
Livet skal være sjovt! Især de arrangementer vi bruger vores tid på. Det gælder også forretningsmøderne. Når vi har det sjovt udløses der endorfiner i hjernen, vi lever længere og har en større livskvalitet. Derfor spiller sjov altid ind i vores arrangementer på den ene eller anden måde. Vi planlægger ikke kun og eksekverer. Vi sørger for, at I har det sjovt og det er én af de ting vi er bedst til!